montare obiecte sanitare

Montare obiecte sanitare

.

Asigurăm cu aportul echipelor de instalatori sanitari experimentați servicii de montare si instalare pentru obiecte sanitare indiferent de marcă.

Categorii de servicii de montare obiecte sanitare

Furnizăm cu succes, prin intermediul echipelor de instalatori, în orașul Brașov, servicii de montare wc,  montare lavoar, montare chiuveta. La aceste categorii de servicii mai puteți adăuga și serviciile de montare cabine de duș, serviciile de montare căzi de duș, montaj vas WC cu rezervor pe vas, montaj vas WC suspendat, montaj rezervor îngropat. Servicii de reamenajare instalații băi sau diferite grupuri sanitare.

Instalatorbrasov.com.ro este o companie care furnizează diferite tipuri de servicii de reparații instalații sanitare și instalații termice pentru persoanele fizice și juridice din orașul Brașov precum și pentru persoanele și companiile din localitățile apropiate.

Tehnicienii companiei noastre vă pot oferi sprijin și în altfel de situații. Spre exemplu, dacă finalizați în acest moment lucrările de amenajare sau reamenajare locuință, spații comerciale sau spații de birou. Vă putem trimite o ofertă foarte avantajoasă pentru mai multe categorii de servicii. Tot noi vă punem la dispoziție și servicii profesionale de întreținere și mentenanță!

montare lavoar1
montare lavoar

.

Oferta firmei noastre este foarte avantajoasă și pentru celelalte categorii de servicii. Vă rugăm să le studiați atunci când veți avea puțin timp liber la dispoziție. Prețurile nu sunt mari, oferim factură fiscală pentru orice tip de lucrare realizată de noi și servicii de garanție.

Nu ezitați să ne cereți ajutorul nici dacă trebuie să înlocuiți un robinet la baie sau dacă vi s-a înfundat sifonul din pardoseală, dacă o țeavă s-a spart în perete, dacă un calorifer trebuie schimbat sau dacă centrala termică trebuie reparată. Oferim o gamă foarte larga de reparații instalații sanitare si servicii desfundare canalizare.

Experiența, sculele profesionale și materialele de top ne ajută în a executa orice lucrare de montare obiecte sanitare la cele mai înalte standarde, oferind gradul de calitate pe care orice client îl dorește.

Contactează-ne la acum la numărul de telefon 0766357904 pentru a beneficia de cele mai bune servicii de montare obiecte sanitare. Lucrăm non-stop la un excelent raport calitate-preț!

www.mesterultaubrasov.ro

montare chiuveta

.

Open chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button