desfundari wc

Desfundări diverse

.

De foarte multe ori se întâmplă să se înfunde canalizarea sau scurgerea de la baie, sifonul de la bucătărie sau orice alt tip de scurgere.

Cel mai des întâlnit motiv pentru înfundarea canalizării este aruncarea sau căderea diferitelor obiecte în toaletă precum: hârtia igienică sau alimente. Atunci trebuie intervenit pentru desfundare wc.

Peste acestea se va strânge apa iar canalizarea se înfundă, făcând ca mirosuri foarte neplăcute să apară. În cazuri mai grave intervine si posibilitatea ca apa să nu mai treacă deloc, ci să ajungă în casă.

Pentru a evita probleme nu ar trebui să aruncam resturi la chiuvetă sau la toaletă. De asemenea este indicată folosirea produselor de curățare și protejare a conductelor.

Dacă observați deficiențe în funcționarea canalizării nu panicati și nici nu interveniți dumneavoastră cu tot felul de soluții. Este meseria noastră!

desfundare lavoar

.

desfundare chiuveta baie

Ce oferim?

Vă oferim cu profesionalism servicii desfundare canalizare în Brașov cât și în zonele adiacente ale orașului.

Echipele sunt formate din instalatori cu mulți ani de experiență în domeniu. Personalul calificat este dotat cu echipamente de ultimă generație necesare pentru a realiza următoarele tipuri de servicii: desfundare wc, desfundare chiuveta, desfundare coloana baie, desfundare sifon de scurgere, desfundare scurgere bucătărie și orice alt serviciu conex.

Pentru a preîntâmpina eventualele probleme canalizarea ar trebui să fie curățată periodic, pentru a asigura o funcționare optimă.

Furnizăm servicii și pentru spații industriale și pentru companii private! Oferim întotdeauna factură fiscală și servicii de garanție pentru lucrările realizate de noi. Pentru intervenții rapide în caz de urgențe legate de serviciile de desfundare, compania noastră dispune de mai multe autovehicule echipate.

.

Nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0766357904 pentru a ne comunica adresa unde trebuie să ne deplasăm si problema pe care o aveți dar nici să ne cereți părerea pentru alte tipuri de reparații decât cele afișate pe site.

 

Oferta companiei noastre poate fi mult mai avantajoasă în comparație cu ofertele altor companii sau cu ofertele unor persoane fizice.

www.mesterultaubrasov.ro

desfundare chiuveta baie brasov

.

Open chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button